Wie ben ik

Mijn naam is Laurens Hilbrands en ik ben sinds 2017 oprichter en eigenaar van AngelEye Shop. In 2015 ben ik begonnen met het ‘customizen’ en persoonlijk maken van Vespa’s.

Een aantal jaar geleden plaatste ik mijn eerste Angel Eye in mijn Vespa en ik merkte al snel dat er meer animo voor was. Hierdoor kwam ik op het idee om meer scootereigenaars blij te maken met deze bijzondere lamp.

Dit is inmiddels uitgegroeid tot een van mijn dagelijkse bezigheid en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ben vooral gefocust op verlichting en elektronica van de scooters, maar ook voor andere onderdelen en montage bent u bij mij aan het juiste adres.

Laurens Hilbrands

Angeleye kopen voor vespa

Over het bedrijf

AngelEye Shop is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat landelijke bekendheid heeft gekregen. Eerst werden er alleen lampen op aanvraag besteld via Instagram. Nu, enkele jaren later, heeft AngelEye Vespa een uitgebreide webshop met een breed assortiment aan modellen en kleuren.

In deze webshop worden zowel zakelijk als particulier AngelEyes verkocht. Dealers hebben onder andere toegang tot een eigen B2B-omgeving. Wilt u weten of u ook dealer kunt worden van AngelEye Shop? Registreer dan een dealeraccount en uw account wordt zo snel mogelijk geverifieerd.

Topkwaliteit

Wij leveren alleen de allerbeste AngelEyes. Dat is o.a. te zien aan onze goede reviews en lage retouraantallen.

Internationaal

Wij versturen onze producten over de hele wereld.

Verzendbeleid

Bestellingen voor 12:00 worden dezelfde dag nog ingepakt en verzonden. Wij versturen al onze pakketten rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn. We hebben een eigen voorraad en leveren niet via drop-shipping. Wereldwijd sturen wij onze pakketjes via DHL of PostNL. Nationaal leveren we uitsluitend met PostNL. U ontvangt na uw bestelling een geautomatiseerde email met uw track-and-trace nummer. Zo kunt u uw bestelling ter aller tijden traceren. 

Als dealer zijnde van Angeleye Shop is het wel mogelijk om onze producten te laten dropshippen. Zo kunnen wij direct naar uw klant verzenden en bent u verzekerd van een snelle levering richting uw klant. 

Pakketjes

Wij leveren al onze pakketen op een zo eco-friendly mogelijke manier. Vaak maken wij gebruik van gerecyclde dozen. 

Morgen in huis

Wij versturen onze producten over de hele wereld. Nationaal leveren wij, wanneer u voor 12:00 besteld, binnen 1 werkdag. Verzenden gaat via PostNL verzendpartner ‘MyParcel’.

Wij werken o.a. samen met

Voor het volledige overzicht; ga naar ‘montagepunten’

×

Hallo!

Klik op de afbeelding om een chatbericht via WhatsApp te sturen of stuur een e-mail naar info@angeleyevespa.com

× Vragen over een product? Stel ze hier